• Made in Esbeek

  Made in Esbeek

  "De kracht van ondernemend Esbeek"

  Meer

 • Samenwijs in de kerk

  Samenwijs in de kerk

  "De verbouwing is in volle gang"

  Meer

 • Andreas Schotel Wandelroute

  Andreas Schotel Wandelroute

  "Beleef de harmonie tussen kunst en natuur"

  Meer

Ook meisjes voetballen bij sv Tuldania!

Ook meisjes voetballen bij sv Tuldania!

 

Wereldwijd voetballen er 29 miljoen meiden en vrouwen. Daarmee is voetbal internationaal veruit de grootste sport voor vrouwen. Ook in Nederland zijn er steeds meer meiden gaan voetballen. En de trend zet door!

Ook in Esbeek bij sv Tuldania is het mogelijk als meisje te gaan voetballen. Lijkt het jou leuk om te voetballen? Ben jij de nieuwe Lieke Martens of Jackie Groenen?! Ben je jonger dan 19 jaar?

Meld je dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ben je jonger dan 19 jaar en weet je niet zeker of voetbal iets voor jou is? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en dan gaan we eens proefdraaien met je leeftijdsgenoten.

Aan De Keukentafel met Sandra Schilders-van Liere
Activiteit: Wandeling Pilotenlijn
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
maandag 18 February 2019
Indien u zich wenst te registreren vul dan aub. de velden voor gebruikersnaam en naam in.

Coöperatie Esbeek wordt gesteund door:

Redactie & Fotografie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor vragen over de Coöperatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Webdevelopment: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.