Bekijk de film "Sjee, lijm van Esbeek"
  • Start
  • Foto's Optocht Carnaval 2016

Raad van State haalt streep door plannen De Utrecht in Esbeek; geen dertien villa's

Uit Brabants Dagblad

ESBEEK - De bouw van 13 villa's en de uitbreiding van de golfbaan op het Esbeeks landgoed De Utrecht kan niet doorgaan. De Raad van State in Den Haag heeft het raadsbesluit hierover vernietigd. De Verenging Natuur en Milieu Hilvarenbeek had bezwaar aangetekend

Rentmeester Harry Breviers is onaangenaam verrast door de beslissing van de Raad van State. Volgens hem klopt de argumentatie niet, maar kan eigenaar ASR niet meer in beroep tegen het besluit van de hoogste rechtsinstantie in Nederland. Volgende week bekijkt Breviers wat hem nu te doen staat.

Een woordvoerder van de natuurvereniging is zeer tevreden over de uitspraak. "Jarenlang is gestreden tegen extra woningbouw op het landgoed, nu is daar definitief een streep door gehaald."

Aan De Keukentafel met José van Dooren en Astrid L...
Aan de Keukentafel met Lia Ligtvoet
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
zaterdag 26 November 2022
Indien u zich wenst te registreren vul dan aub. de velden voor gebruikersnaam en naam in.

Coöperatie Esbeek wordt gesteund door:

Redactie & Fotografie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor vragen over de Coöperatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Webdevelopment: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.