Bekijk de film "Sjee, lijm van Esbeek"
  • Start
  • Foto's Optocht Carnaval 2016

REUNIE 12 MAART A.S. BEEKSE ST.-JOZEF MAVO

Je hebt het vast wel van iemand gehoord: Op zaterdag 12 maart a.s. is er een reünie voor alle oud-leerlingen die tussen 1980 en 1990 op de Beekse MAVO hebben gezeten. Jij komt toch ook?

Waar? In de zaal van Gouden Carolus in Hilvarenbeek

Tijd: Van 20.00 uur – 02.00 uur

Hoe kun je deelnemen? Door 5 euro te storten op bankrekeningnummer NL39 RABO 0307 3450 17 t.n.v. E. Smulders o.v.v. je (meisjes)naam en je e-mailadres. (zet i.p.v.de @ een spatie, want de bank pikt die niet!). Wij, de organisatie, zorgen dan voor een sticker met je naam erop, zodat iedereen meteen ziet hoe je (ook al weer) heet.

Vergeet vooral niet zoveel als mogelijk is reclame te maken voor deze gebeurtenis, want we moeten het ook hebben van mondelinge reclame.

Volg ons ook op facebook: “De tachtiger jaren St. Jozef MAVO reünie”

Aan De Keukentafel met Chris Way
Aan De Keukentafel met Adrie van de Wouw en Ans Ve...
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
zaterdag 26 November 2022
Indien u zich wenst te registreren vul dan aub. de velden voor gebruikersnaam en naam in.

Coöperatie Esbeek wordt gesteund door:

Redactie & Fotografie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor vragen over de Coöperatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Webdevelopment: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.