Bekijk de film "Sjee, lijm van Esbeek"
  • Start
  • Vrouw slaat over de kop op Provincialeweg bij Esbeek

Robbert Becker doet onderzoek in opdracht van Rural Alliances

Robbert Becker doet onderzoek in opdracht van Rural Alliances

HELP HEM EN VUL DE ENQUÊTE IN

Beste lezer,

Mijn naam is Robbert Becker. Op dit moment loop ik stage bij het Huis van de Brabantse Kempen in het kader van mijn studie Bedrijfskunde aan de universiteit van Tilburg. Daar doe ik onderzoek voor Rural Alliances. In mijn vrije tijd sport ik veel (ook passief), lees ik en ben ik actief geïnteresseerd in politiek. Tijdens mijn stage bij het Huis van de Brabantse Kempen doe ik onderzoek voor het Europese samenwerkingsverband Rural Alliances (‘plattelands-verbindingen’). En daar heb ik uw hulp bij nodig!

Het Huis van de Brabantse Kempen is partner van het Europese samenwerkingsverband Rural Alliances. Het doel van dit samenwerkingsverband is om op innovatieve manieren meer leefbaarheid te creëren in plattelandsregio’s zoals de Brabantse Kempen. Op welke manieren de leefbaarheid kan worden verbeterd of worden vergroot, verschilt per regio. Daarom is er een enquête ontwikkeld door onderzoekers van aangesloten universiteiten. Die enquête onderzoekt welk beeld inwoners hebben van hun leefgebied. Wat is goed en waar liggen er nog uitdagingen? Op die manier kan een signaal worden gegeven aan beleidsbepalers of besluitvormers. De enquête signaleert waar behoefte aan is. Willen men meer evenementen, meer economische bedrijvigheid, of wil men meer betrokken worden bij de besluitvorming in de gemeenschap?

Hoe kunt u helpen? Door de enquête in te vullen!
Deze enquête kan op verschillende manieren worden ingevuld, bijvoorbeeld online. Maar op advies van Coöperatie Esbeek ben ik binnenkort ook meerdere malen in Esbeek. Ik zal dan mensen aanspreken en hen vragen de enquête in te vullen.

Het is natuurlijk van belang dat zo veel mogelijk mensen deelnemen aan de enquête. De resultaten zijn nuttig voor Rural Alliances, maar ook voor Coöperatie Esbeek en voor uw eigen gemeenschap!

Wilt u de enquête online invullen? Dat kan via www.ruralvibes.eu. Er wordt naar een code gevraagd. Voor Esbeek is die code 06-NL-001.

Alvast hartelijk dank voor uw hulp.

Aan De Keukentafel Rinel Vriens
Aan De Keukentafel met familie Oerlemans en Smolde...
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
donderdag 01 December 2022
Indien u zich wenst te registreren vul dan aub. de velden voor gebruikersnaam en naam in.

Coöperatie Esbeek wordt gesteund door:

Redactie & Fotografie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor vragen over de Coöperatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Webdevelopment: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.