Column Anoniem

Column Anoniem

De Knip erop!!!

Boos zijn ze, maar vooral teleurgesteld, verdrietig.

De leden van de actiegroep “de Purperen Heide” hebben elkaar gevonden in hun frustratie.
Als donderslag bij heldere hemel bleek op de kletsaovend van de Haaikneuters dat de Purperen Heide was opgeofferd aan Mijn Brabant.
Er vallen harde woorden. “Een klap in het gezicht” en “Een steek in mijn Haaikneuterhart” Sinds mensenheugenis konden zij zich aan het einde van de kletsavond emotioneel uitleven door samen met den Tinus “ De Purperen Heide” te zingen. Maar dit jaar werd de natuurlijke biotoop van iedere Haaikneuter vervangen door : “mijn Brabant”; een afgang, een aanfluiting. Niemand kent tekst of melodie, het raakt geen enkele snaar.

Het verweer van den Tinus was zwak:”Ze” wilden iets anders”.
Wie “Ze” zijn is niet duidelijk, wist niemand. En het was zeker geen verbetering. Voor zo’n liedje kan ik niet opstaan en zeker niet tot tranen toe geroerd luidkeels meezingen.
De leden van de actiegroep “De Purperen Heide” zinnen op maatregelen. Deze miskleun zal hoe dan ook moeten worden rechtgezet.
Ideeën zat.

Na langdurig soebatten en overleggen wordt unaniem besloten om “Ze” maximaal onder druk te zetten. En wel op een zo onontkoombare manier dat “Ze” volgend jaar bij de kletsavond aan den Tinus op hun knieën zullen smeken of hij alstublieft weer “De Purperen heide” wil zingen.
De vrouwelijke leden van de actiegroep hebben besloten zich vanaf nu niet meer te scheren. Er wordt pas weer geschoren als ze gewonnen hebben.
De Knip Erop!!

Dat dit een draconisch maatregel is moge duidelijk zijn. Van bovenlip tot bikinilijn zal Esbeek er totaal anders gaan uitzien. Dat dit nefaste gevolgen kan hebben voor de sexuele relaties nemen zij voor lief. Zelfs als het gebrek aan kleutertjes voor de Debberkes hierdoor totaal uit de hand gaat lopen brengt hen niet aan het twijfelen.
Het doel heiligt de middelen.

Als u deze actie wilt steunen neem dan contact met ons op via de Nepsite
WWW.De Knip erop.eb

Reactie:

Het beetje gezicht dat ik nu al scheer, zal ik maar blijven scheren, maar ik ondersteun van harte de oproep.
" we willen de purperen heide terug "

"Ze" doen het over het algemeen heel goed, maar dit was een vergissing van "hen".

Piet van Mensvoort.

Column Astrid van Egmond
Column Ad Hesselmans
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
donderdag 01 December 2022
Indien u zich wenst te registreren vul dan aub. de velden voor gebruikersnaam en naam in.

Coöperatie Esbeek wordt gesteund door:

Redactie & Fotografie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor vragen over de Coöperatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Webdevelopment: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.