Het jaar 2018 was opnieuw een mooi jaar voor Coöperatie Esbeek. In ons jaarverslag leest u over de ontwikkelingen die zich hebben voorgedaan in 2018 en het begin van 2019.

Op dinsdag 25 juni houden we een Algemene Ledenvergadering. Tijdens de vergadering wordt het jaarverslag toegelicht. Vervolgens zullen Harry Breviers (rentmeester van Landgoed de Utrecht) en Ted van de Loo (wethouder Gemeente Hilvarenbeek) hun visie geven op de toekomst van het Esbeekse buitengebied.
De uitnodiging voor de Algemene Ledenvergadering vindt u elders op de website.

Certificaten

Bij de oprichting in 2007 heeft Coöperatie Esbeek certificaten uitgegeven om de aankoop van Café Schuttershof te financieren. Vanaf 2018 worden opnieuw certificaten uitgegeven voor de financiering van de renovatie/isolatie van de daken en andere delen van Schuttershof.

Spelregels certificaten Coöperatie Esbeek

  • Zowel particulieren als bedrijven kunnen certificaten aanschaffen, als zij lid zijn van de coöperatie.
  • Er zijn certificaten te koop met de volgende waarden: 200, 500, 1000, 2000 en 5000 euro.
  • Voor de certificaten van 1000, 2000 en 5000 euro wordt een rente uitgekeerd van 3% per jaar.
  • Via het intekenformulier kunt u intekenen voor een certificaat of een donatie doen.
  • Twee bestuursleden zijn belast met het beheer van de certificaten en zorgen voor absolute geheimhouding betreffende de door de donateurs en certificaathouders ingelegde gelden.
  • Het bestuur van de coöperatie heeft een Financiële Commissie om toe te zien op een correct beheer van de gelden.
  • Vriendengroepen kunnen ook certificaten kopen. Daarbij worden de certificaten geregistreerd op naam van een van de leden van de groep.
  • De rente van het certificaat wordt jaarlijks rond 1 mei bijgeschreven op uw rekening.
  • De ingangsdatum van het certificaat is de datum waarop het geld wordt overgemaakt naar de coöperatie.

Interessant, toch?

Direct certificaten kopen kan door het onderstaande formulier in te vullen en het bedrag van je aanschaf over te maken naar bankrekening NL86 RABO 0127 1676 41 ten name van Coöperatie Esbeek, onder vermelding van ‘certificaten’. Je ontvangt dan de certificaten binnen twee weken thuis.

Eerst nog meer informatie nodig? Stuur een bericht naar onze penningmeester Roel Hesselmans of bel hem op (013 5044323). 

Coöperatie Esbeek wordt gesteund door:

Redactie & Fotografie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor vragen over de Coöperatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Webdevelopment: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.