Bekijk de film "Sjee, lijm van Esbeek"

RUNNING PARTY De Wingerd gaat voor het Goede Doel, nog steeds…..

De Wingerdse kinderen hebben zich ingezet voor het project Esbeek toegankelijk voor iedereen. De basisschool heeft haar steentje bijgedragen aan de realisatie van een gemeenschap, waarin iedereen voor elkaar klaar staat.

Hoe hebben onze kinderen daar een steentje aan bijgedragen?

Door sportief te zijn…….ondanks de hitte. Op woensdag 1 juli hebben deze sportievelingen zich van hun beste kant laten zien. Er was natuurlijk gezorgd voor extra drinken, maar ook hebben ouders, opa’s en oma’s en bekenden de watersproeier op de looproute buiten gezet. Dit alles om de kinderen te verfrissen.

Onze dank daarvoor. De kinderen vonden het fantastisch, getuige is het Brabants Dagblad met een mooie foto van Freek en Sep.

De knipbeurs hebben jullie heel goed bij de hand gehouden, want al onzeWingerdse sportievelingen hebben een geweldig bedrag bij elkaar gelopen.

Heel fijn was het dat Astrideen openingswoordje heeft gehouden en ervoor gezorgd heeft dat de duo fiets naar Esbeek kwam door twee heren bemand namelijk: Lambert en Noud. De retourtocht naar Hilvarenbeekis gemaakt door Myriam en haar zoon Pim. Ook dit is een mooi gebaar van de Esbeekse inwoners om elkaar te ondersteunen. Petje af.

Wij als organisatie vonden het een toegevoegde waarde hebben, nu zagen de kinderenwaar hun inspanning voor was.

De inwendige mens

Het bruin café, dat voor deze gelegenheid te vinden was op de speelplaats van de Wingerd, was bijna uitverkocht. Iedereen die een steentje heeft bijgedragen, op welke wijze dan ook. Dank….dank…..

Deze samenwerking heeft ervoor gezorgd dat Esbeek toegankelijk voor iedereen, een fantastisch bedrag kan bijschrijven. De teller stond op 1 juli 2015 op 2038,00 euro. En kleine bedragen blijven nog binnenkomen…Bedankt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Het eindbedrag is:

op 7 juli 2015

2180,30 euro

De organisatie.

Aan de Keukentafel met Lia Ligtvoet
Aan De Keukentafel met Ton Trommelen
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
woensdag 30 November 2022
Indien u zich wenst te registreren vul dan aub. de velden voor gebruikersnaam en naam in.

Coöperatie Esbeek wordt gesteund door:

Redactie & Fotografie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor vragen over de Coöperatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Webdevelopment: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.