Bekijk de film "Sjee, lijm van Esbeek"
  • Start
  • Park en Schotel Zaterdag 26 sept terugblik op TV

Samen komen we op voor een bereikbare regio!

Sinds december 2014 is de dienstregeling van de bussen 142 en 143 veranderd en rijden er buiten de spits minder bussen.

Dit leidde in veel kernen tot actie. Met resultaat! De inzet heeft geleid tot een proef met uitbreiding van het aantal ritten voor buslijn 142 en 143. Als er voldoende mensen gebruik van maken, kan de uitbreiding definitief worden.

Nieuwe vragenlijst. Laat horen wat jij wil!

Daarmee is er echter niet voor iedereen een oplossing gekomen. Sommige mensen hebben behoefte aan vervoer op tijden dat er geen bus rijdt. Ook daarvoor zijn we op zoek naar oplossingen. Daarom willen we met een nieuwe vragenlijst met een vijftal vragen meer zicht krijgen op uw behoefte, mogelijke knelpunten en de voorwaarden waaraan een oplossing moet voldoen. Ook als u geen gebruik maakt van de bus zijn we benieuwd naar uw knelpunten en behoeften op het gebied van vervoer. Wij vragen u vriendelijk de vragenlijst in te vullen viawww.vervoervooriedereen.nl

Per gemeente is een werkgroep opgericht om de oplossingen vorm te geven. Stichting Zet ondersteunt de werkgroepen en zal de vragenlijst analyseren. Wilt u meedoen in een werkgroep, neem dan contact op met Kamieke van de Riet van Zet,Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 013-5441440.

Hartelijk dank,

Met vriendelijke groet

Namens de werkgroep Mobiliteit

Aan De Keukentafel met Dion Luijten
Presentatie herontwikkeling Parochie Esbeek Samenw...
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
zaterdag 26 November 2022
Indien u zich wenst te registreren vul dan aub. de velden voor gebruikersnaam en naam in.

Coöperatie Esbeek wordt gesteund door:

Redactie & Fotografie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor vragen over de Coöperatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Webdevelopment: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.