Bekijk de film "Sjee, lijm van Esbeek"
  • Start
  • Foto's Wandelvierdaagse

Adrie van de Wouw sportvrijwilliger van het jaar

Adrie van de Wouw sportvrijwilliger van het jaar

Sportprijzen Hilvarenbeek uitgereikt in Elckerlyc

HILVARENBEEK - Voor de 41e maal vonden er vrijdagavond in Cultureel Centrum Elckerlyc in Hilvarenbeek de verkiezingen plaats voor beste sporttalent, sportploeg, sporter, en vrijwilliger van het jaar 2015 van de gemeente Hilvarenbeek. Nieuw was de verkiezing voor de gehandicapte sporter. Het Sportgala werd bezocht door 250 bezoekers.

De commissie Sportprijzen zetten verschillende sporters in het zonnetje. Turnster Lotte de Graaf (14) uit Biest-houtakker werd sporttalent van het jaar. Zij turnt in de eerste divisie bij Avanti-Turnvio. De prijs voor beste sportploeg ging naar basketbalvereniging Biks Shot. De club is kampioen van Zuid-Nederland. De beste sporter was atleet Jos Wilborts (66) uit Biest-houtakker. Hij heeft 200 triatlons op zijn naam staan.

De prijs voor de sportvereniging ging naar handboogsportvereniging Rozenjacht Baarschot. Sportvrijwilliger was Adrie van de Wouw uit Esbeek. Hij is 40 jaar aan VV Tuldania Esbeek verbonden. De prijs voor de beste gehandicapte sporter was voor Marlène van Gansewinkel (22) uit Hilvarenbeek.Ze beoefent atletiek op de 100 en 200 meter sprint en verspringen. Ook deed ze mee aan het WK mee en zal ze in 2016 deelnemen aan de Paralympische Spelen.

Aan De Keukentafel met Jos Römgens
Aan De Keukentafel met Chris Way
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
zaterdag 26 November 2022
Indien u zich wenst te registreren vul dan aub. de velden voor gebruikersnaam en naam in.

Coöperatie Esbeek wordt gesteund door:

Redactie & Fotografie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor vragen over de Coöperatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Webdevelopment: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.