Bekijk de film "Sjee, lijm van Esbeek"
  • Start
  • WhatsApp-groep "Veilig Esbeek"

Tennisclinic jeugd

Tennis clinic voor de jeugd liefhebbers!

Vrijdagavond 18 september van 18.30 tot 20.30 wordt er door de Tennisclub Esbeek een tennis clinic georganiseerd voor de basisschool jeugd uit Esbeek.

Onder begeleiding van onze tennisleraar Eric Janssen wordt de sport tennis uitgelegd, handigheidjes meegegeven en wedstrijdjes gespeeld.

Denk je “tennis is misschien wel iets voor mij”. Geef je dan op voor deze geweldige kans om wat meer van de sport tennis te proeven.

Vul het inschrijfformulier in en doe die, voor 14 september bij Susan Hesselmans in de bus of mail het formulier naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Naam…………………………………………………………….

Achternaam…………………………………………………

Leeftijd ……………………………………………………………

Telefoonnummer…………………………………………….

Email adres …………………………………………………..

Aan De Keukentafel met José van Dooren en Astrid L...
Aan de Keukentafel met Lia Ligtvoet
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
zaterdag 26 November 2022
Indien u zich wenst te registreren vul dan aub. de velden voor gebruikersnaam en naam in.

Coöperatie Esbeek wordt gesteund door:

Redactie & Fotografie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor vragen over de Coöperatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Webdevelopment: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.