Bekijk de film "Sjee, lijm van Esbeek"
  • Start
  • Esbeek eert Andreas Schotel met Park&Schotel

Tennisclub Esbeek haalt geld op voor goed doel: Duofiets voor ouderen

Zaterdag 23 mei heeft de tennisclub tijdens haar toernooi een inzamelactie gehouden om het project Duofiets voor ouderen te steunen. Dit project loopt al een tijdje, maar de duofiets is zo duur, dat we veel acties nodig hebben om het uiteindelijke bedrag van rond de € 6000,- bij elkaar te krijgen.

We zijn de tennisclub zeer dankbaar voor hun aandacht voor dit project. Annet Timmermans en Hedwig Snels hebben daar ook zeker hun steentje aan bijgedragen door een leuke act te verzorgen tijdens het toernooi als stimulans voor de gulle gaven van een ieder.

Ook mochten we van de Clossenborch een duofiets lenen , zodat ieder een goed beeld heeft over waar het nu om gaat. Dank aan de jongens die de fiets heen en weer hebben gereden!

Tennisclub, heel veel dank voor het bedrag van € 281,97 dat ons weer een stukje dichterbij het bereiken van ons doel brengt!

HET ONTSTAAN VAN HET SAMENWIJS-KUNSTWERK
Presentatie herontwikkeling kerkgebouw Esbeek tot ...
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
zaterdag 26 November 2022
Indien u zich wenst te registreren vul dan aub. de velden voor gebruikersnaam en naam in.

Coöperatie Esbeek wordt gesteund door:

Redactie & Fotografie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor vragen over de Coöperatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Webdevelopment: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.