Bekijk de film "Sjee, lijm van Esbeek"
  • Start
  • Uitslag Buurtenbattle

Terugloop bezoekers markt Esbeek baart kooplui zorgen

Terugloop bezoekers markt Esbeek baart kooplui zorgen

Geplaatst op

19 januari 2016

ESBEEK - De minimarkt in Esbeek heeft opnieuw te maken met een drastische terugloop van bezoekers. "En dat binnen een jaar", verzucht visboer Harold Pistorius. De markt had vorig jaar nog vol goede moed een doorstart gemaakt na eerdere tegenvallende bezoekersaantallen.

Na een tijd zie je vaak wat terugloop, maar na de zomer is het aantal bezoekers drastisch gekelderd

Bekijk ook...

Na die doorstart, vlak na carnaval, werd de donderdagmiddagmarkt in Esbeek weer druk bezocht. "Na een tijdje zie je vaak wat terugloop, maar na de zomer is het aantal bezoekers drastisch gekelderd. De mensen weten de weg niet meer te vinden", aldus Pistorius.

Kwaliteit

Op de reden kan hij niet precies de vinger leggen. Hij vermoedt dat een tijdelijk mindere kwaliteit van producten een van de oorzaken is. Dat was van korte duur, want daarop nam Pistorius meteen actie. "Wij maken samen deze markt en moeten het van elkaar hebben, dus goede producten en goede prijzen zijn een voorwaarde."

Aan De Keukentafel met Jos Römgens
Aan De Keukentafel met Chris Way
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
zaterdag 26 November 2022
Indien u zich wenst te registreren vul dan aub. de velden voor gebruikersnaam en naam in.

Coöperatie Esbeek wordt gesteund door:

Redactie & Fotografie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor vragen over de Coöperatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Webdevelopment: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.