Bekijk de film "Sjee, lijm van Esbeek"

Tilburgers laten rijbewijs slingeren bij inbraak in Esbeek

ESBEEK - Twee Tilburgers zijn woensdagochtend opgepakt in hun woonplaats omdat ze verdacht worden van een inbraak in Esbeek. De politie kwam de mannen op het spoor omdat bij de inbraak een rijbewijs was achtergelaten. 

De bewoners van een woning in Esbeek ontdekten woensdagmorgen rond kwart voor zeven dat was ingebroken. Twee laptops en twee boxen waren meegenomen. In de woonkamer vonden de bewoners het rijbewijs van een voor hun onbekende 28-jarige Tilburger. 

Later in de ochtend werden in een woning in Tilburg-Noord twee mannen aangehouden. Het gaat om een 31-jarige Tilburger en de eigenaar van het rijbewijs. In de woning werden onder meer de in Esbeek gestolen spullen teruggevonden. 

Uit: Brabants Dagblad

Aan De Keukentafel met ex-Esbekenaar Elly van Rijs...
Aan De Keukentafel met Maarten en Hermien van Lier...
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
zondag 04 December 2022
Indien u zich wenst te registreren vul dan aub. de velden voor gebruikersnaam en naam in.

Coöperatie Esbeek wordt gesteund door:

Redactie & Fotografie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor vragen over de Coöperatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Webdevelopment: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.