Bekijk de film "Sjee, lijm van Esbeek"
  • Start
  • Park en Schotel geopend, Hannes Verhoeven onthult zijn nieuwe kunstwerk

Tuldania Weekend 2016

Het is weer achter de rug en we kunnen wederom terugzien op een geslaagd Tuldania Weekend. 

De manier waarop het beachvolleybaltoernooi (winnaar Last Minute), de zondagmiddag met de jeugdzeskamp, uitreiking jeugdspeler van het jaar (Harm Trommelen) en het Rad van Avontuur verlopen zijn, hebben bij ons een gevoel van tevredenheid teweeg gebracht. 

Uiteraard kunnen wij dit niet met vijf personen op deze wijze van de grond krijgen. Het lijkt ons dus gepast om onderstaand woordje van dank uit te spreken.

Alle sponsors, medewerkers en bezoekers, die, op welke wijze dan ook, een bijdrage hebben geleverd aan het welslagen van het Tuldania Weekend 2016; ontzettend  bedankt voor jullie inspanningen en aanwezigheid. En graag tot volgend jaar!

Organisatie Tuldania Weekend

Gijs, Niels, Dennis, Jordi en Hein 

b2ap3_thumbnail_volleybal.jpeg

Beachvolleybaltoernooi 2016

Zaterdag 21 mei jl. vond tijdens het Tuldania Weekend voor de 7e keer het beachvolleybaltoernooi plaats. 20 teams werden deze middag opgedeeld over 4 poules. Na een zeer geslaagde zonnige middag en avond rolde er de volgende einduitslag uit de bus:

1. Last Minute

2. De Lampezwampers 2

Overigens ontbrak van de dames van Samen Spelen Samen Douchen na het douchen wederom elk spoor.

Naast de top 2 waren de volgende ploegen van de partij: De Toppers – Samen Spelen Samen Douchen  – De Puike Pinoos 1 en 2 – W.W.W.– De Lampezwampers 1 – Subclub de Klucht – De Goapers 1 en 2 – Net Gin 40 1 en 2 – De Broekies – De Høkersch – Gaydar Dynamo – Pipas Tostadas – De Kneuzers – De Winnaars op veld 4 en JD1640.

Allen bedankt voor uw bijdrage aan de sportieve en gezellige middag/avond en hopelijk tot volgend jaar. Ook willen we alle sponsoren en medewerkers hartelijk bedanken die een steentje hebben bijgedragen om deze middag tot een geslaagd einde te brengen.

Aan De Keukentafel met ex-Esbekenaar Hedwig van Do...
Notulen jaarvergadering Coöperatie Esbeek 23-06-20...
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
donderdag 01 December 2022
Indien u zich wenst te registreren vul dan aub. de velden voor gebruikersnaam en naam in.

Coöperatie Esbeek wordt gesteund door:

Redactie & Fotografie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor vragen over de Coöperatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Webdevelopment: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.