Bekijk de film "Sjee, lijm van Esbeek"
  • Start
  • Esbeekse Vrouwen Actief verslag Bloemschikavond

Tuldania Weekend 21 en 22 mei 2016

Zaterdag 21 en zondag 22 mei aanstaande staat het Tuldania Weekend weer op het programma. En wel op sportpark d’n Hondsbosch. 

Net als vorig jaar vindt er op zaterdagmiddag een beachvolleybaltoernooi plaats. Dit vanaf ca.15:30 uur. Voor inschrijving zie hieronder. 

Zondagochtend wordt voor onze gehele Esbeekse jeugd een zeskamp georganiseerd en na de middag zal de jeugdspeler van het jaar bekend worden gemaakt. 

Onder begeleiding van de disco bestaat nog de mogelijkheid om de rest van de middag een drankje en een hapje te nuttigen. Ook de man van het rad van avontuur is aanwezig, zodat er diverse prijzen zijn te winnen. 

Dus noteer 21 en 22 mei 2016 alvast in uw agenda, want u bent allen van harte welkom.

Organisatie Tuldania Weekend 

Gijs, Niels, Dennis, Job, Rien, Jordi en Hein

Inschrijven beachvolleybaltoernooi 2016

Zin in een gezellig middagje beachvolleybal!! Schrijf je dan nu in met vrienden/collega’s/teamgenoten/buurtgenoten/familie/etc. En wel op zaterdag 21 mei 2016 vanaf ca. 15:30 uur tot 21:00 uur op sportpark D’n Hondsbosch. 

Een team bestaat uit 4 personen, waarvan minimaal 1 dame in het veld moet staan. Reserve spelers zijn ook toegestaan. Bij voldoende aanmeldingen komt er evt. een 50+ poule. Graag zelf voor shirts zorgen. Voor het meest originele tenue is een extra prijs te winnen.  

Inschrijfgeld bedraagt € 10,- p.p. Voor dit bedrag is een hapje eten te verkrijgen. Inschrijfgeld overmaken naar IBAN nummer: NL98RABO0122361172 met vermelding van teamnaam.

Minimale leeftijd: 15 jaar.

Kinderen kunnen gebruik maken van een eigen stukje zandbak.

Je kunt je inschrijven voor het Beachvolleybal toernooi door een mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  en vermeld daarbij de onderstaande gegevens:

Teamnaam:

Contactpersoon:

Gemiddelde leeftijd team:

Telefoonnummer:

Aan De Keukentafel met Chris van Laarhoven
Aan De Keukentafel met Yvonne Mutsaers
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
woensdag 30 November 2022
Indien u zich wenst te registreren vul dan aub. de velden voor gebruikersnaam en naam in.

Coöperatie Esbeek wordt gesteund door:

Redactie & Fotografie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor vragen over de Coöperatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Webdevelopment: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.