Bekijk de film "Sjee, lijm van Esbeek"

Uitnodiging voor alle inwoners van Esbeek / leden van Coöperatie Esbeek

Uitnodiging voor alle inwoners van Esbeek / leden van Coöperatie Esbeek

De plannen voor een Samenwijscentrum in de Esbeekse kerk zijn door het College van B&W goedgekeurd en zullen in maart ter besluitvorming worden voorgelegd aan de gemeenteraad. Vooraf willen we je informeren.

 

We vinden het belangrijk dat iedereen in Esbeek goed op de hoogte is van het plan dat wordt voorgelegd aan de raad. Op 7 maart zal architect Steef Luijten in de Esbeekse kerk de verbouwingsplannen met beelden toelichten.

 

Allekinderen zonder Jezus heel plat klein 2

 

INFORMATIEAVOND

SAMENWIJSCENTRUM ESBEEK

Dinsdag 7 maart. 20.00u, in de Adrianuskerk

 

Op 9 maart wordt de raad geïnformeerd over de huidige stand van zaken. Op 16 maart volgt het debat; op deze avond bepalen de fracties hun standpunt. Op 30 maart wordt het definitieve besluit genomen.

 

We hebben met z’n allen lang en hard gewerkt aan het plan voor het Samenwijscentrum Esbeek. Nu hebben we ook jouw steun nodig. Kom daarom op 16 maart naar het debat van de gemeenteraad in het gemeentehuis.

afbeelding 2

 

(*) het tijdstip (in de avond) volgt

 

logos

B.O.E.K. festival in teken van NATUURlijk Hilvaren...
Nog meer groen in Dorpsstraat en Oude Trambaan
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
zaterdag 26 November 2022
Indien u zich wenst te registreren vul dan aub. de velden voor gebruikersnaam en naam in.

Coöperatie Esbeek wordt gesteund door:

Redactie & Fotografie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor vragen over de Coöperatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Webdevelopment: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.