Bekijk de film "Sjee, lijm van Esbeek"

UITREIKING VAN DE SJEF ROBERTS KHC STUDIEBEURS

UITREIKING VAN DE SJEF ROBERTS KHC STUDIEBEURS

Op zaterdag 25 maart a.s. wordt voor de negentiende keer de Sjef Roberts KHC Studiebeurs uitgereikt aan een door de jury uitverkoren jeugdlid van de KHC van 1839. Deze leerling moet tussen de 12 en 18 jaar oud zijn, lid van de KHC en wonend binnen het werkgebied, in het bezit zijn van het A-diploma en moet qua houding, muzikaliteit en resultaat een uitstekende leerling zijn.

De Studiebeurs is in 1998 door de KHC ingesteld als blijvende waardering voor de grote verdiensten van Sjef Roberts voor de amateuristische blaasmuziek in het algemeen en voor de stimulering van de jeugd in het bijzonder. Met de Studiebeurs vond Concordia een bijzonder middel om het studeren bij de jeugdige muzikanten een extra stimulans te geven: de vereniging betaalt voor de laureaat één jaar het lesgeld bij het Muziek Dans Theater Collectief (MDTC).

De uitreiking van de Sjef Roberts KHC Studiebeurs wordt opgesierd met optredens van het Piep-orkest en het MuziekTheaterOrkest, beide o.l.v. Maarten Jense, het Projectorkest o.l.v. Lia Koolmees, het Harmonieorkest van de KHC o.l.v. Alphons van Stenis. De laureaat van 2016, Eva van der Poel, speelt een solo voor trombone daarbij begeleid op piano door Maarten Jense en uiteraard zal de laureaat van 2017 van zich laten horen.  

De presentatie is in vertrouwde handen bij Dirk Naaijkens.

Zaterdag 25 maart, 19.00 uur, CC Elckerlyc Hilvarenbeek. Toegang gratis. 

Aan De Keukentafel met Ad Van Hooijdonk
B.O.E.K. festival in teken van NATUURlijk Hilvaren...
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
donderdag 29 September 2022
Indien u zich wenst te registreren vul dan aub. de velden voor gebruikersnaam en naam in.

Coöperatie Esbeek wordt gesteund door:

Redactie & Fotografie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor vragen over de Coöperatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Webdevelopment: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.