Bekijk de film "Sjee, lijm van Esbeek"

Vakantieloop woensdag 12 augustus

Voetbalvereniging S.V.S.O.S. uit Biest-Houtakker

enAtletiekvereniging Achil ’87 uit Hilvarenbeek organiseren midden in de zomervakantie weer hun jaarlijkse Vakantieloop op woensdagavond 12 augustus 2015.

De Vakantieloop is onderdeel van het ZLM Wegcircuit Midden-Brabant (www.regio13.nl)

In de zomervakantie worden er niet zo veel wedstrijden en trimlopen georganiseerd dus is het zeker de moeite waard naar Biest-Houtakker te komen. De thuisblijvers en de vakantiegangers in de regio maken hier ook graag gebruik van.

Start is aan de Biestsestraat en finish is aan de Vossenhol in Biest-Houtakker bij de voetbalvelden van S.V. S.O.S. Daar kunt u nog inschrijven vanaf 17.00 uur tot een half uur voor de wedstrijd in het gemeenschapshuis De Gemeynt, naast de voetbalkantine. Men kan tegen een gereduceerd tarief voorinschrijven tot en met 6 augustus viawww.inschrijven.nl

De wedstrijd en trimloop over 1 km begint om 18.30 uur, de 2 en 4 km om 19.00 uur en de 10 km wedstrijd en trimloop om 19.30 uur. Voor de jeugd is er bij de 1 en 2 km een prijsverdeling volgens Atletiekunie indeling en bij de 4 km ontvangen de eerste 3 dames en eerste 3 heren een ereprijs. Bij de 10 km is er weer een indeling volgens de Atletiekunie, dus prijzen voor de eerste 3 mannen senioren, mannen 45, 55 en 60 en de vrouwen senioren, vrouwen 35 en 45.

Het parcours start in de Biestsestraat, gevolgd door de Akkerstraat, langs het kanaal en weer terug de Vossenhol in. Elke ronde is 2 km lang. Met het oog op de veiligheid van de deelnemers wordt het verkeer op de avond geweerd van het parcours. Automobilisten wordt dringend verzocht het Biestse stratenparcours op deze avond zoveel mogelijk te mijden. De Vossenhol is die avond van 18.00 tot 21.00 uur afgesloten voor alle verkeer. Verder wordt het verkeer zoveel mogelijk om het parcours heen geleid, door gecertificeerde verkeersregelaars in speciale hesjes. Omleiding van het verkeer houdt in dat het in het deel van de Biestsestraat dat niet tot het parcours behoort, alsmede in de straten van de wijk Beverakkers, gedurende enkele uren drukker kan zijn dan normaal. De organisatie verzoekt met name de ouders van jonge kinderen in de Beverakkers om daarop attent te zijn.

Na afloop is er douchegelegenheid bij voetbalvereniging S.V. S.O.S. en natuurlijk is er in de kantine nog een heerlijk drankje verkrijgbaar. Nadere informatie is te vinden opwww.achil87.nl

We hopen dat er evenals vorig jaar weer veel deelnemers en toeschouwers naar Biest-Houtakker komen op deze woensdagavond de 12e augustus.

Aan De Keukentafel met José van Dooren en Astrid L...
Aan de Keukentafel met Lia Ligtvoet
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
woensdag 30 November 2022
Indien u zich wenst te registreren vul dan aub. de velden voor gebruikersnaam en naam in.

Coöperatie Esbeek wordt gesteund door:

Redactie & Fotografie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor vragen over de Coöperatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Webdevelopment: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.