Bekijk de film "Sjee, lijm van Esbeek"
  • Start
  • Zomerbloemen Actie Korfbalclub

Verduurzaming van je huis - informatieavond in Schuttershof

Het op het juiste moment nemen van maatregelen voor verduurzaming van je woning verhoogt de kwaliteit en het comfort van uw woning en verlaagt ook nog eens uw energierekening!

Op woensdag 28 oktober a.s. is er een informatieavond voor iedereen die op een duurzame manier met zijn huis aan de slag wil. Deze avond wordt georganiseerd door Gemeente Hilvarenbeek in samenwerking met het Regionaal Energieloket.

Concreet stappenplan

Tijdens de avond krijgt u informatie over uw eigen mogelijkheden en het project. Ook is er voldoende ruimte voor vragen en antwoorden.
Namens het Regionaal Energieloket zal Reinier Schneider aanwezig zijn. Hij is oprichter van Greenhome, onder andere bekend van het organiseren van groepsaankopen. Reinier zal een presentatie geven over het belang van verduurzaming. Daarvoor komt hij met een concreet stappenplan naar een aardgasvrije woning.

Waar en wanneer

Café Schuttershof, Esbeek
Aanvang: 19.30u (inloop vanaf 19.00u, verwacht einde 21.15)

Corona

In verband met de coronamaatregelen zult u zich (digitaal) moeten aanmelden voor de avond. Vanzelfsprekend zorgen we er tijdens de avond ook voor dat de voorschriften nagekomen (kunnen) worden.

Nadere informatie over de avond en de wijze van aanmelden volgt begin oktober – maar zet de datum vast in uw agenda! 

Verduurzaming van je woning kan tot een mooie besparing op de energiekosten leiden.
Stichting Esbeek Sport zoekt kantinebeheerder
Notulen Algemene Ledenvergadering Coöperatie Esbee...
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
donderdag 29 September 2022
Indien u zich wenst te registreren vul dan aub. de velden voor gebruikersnaam en naam in.

Coöperatie Esbeek wordt gesteund door:

Redactie & Fotografie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor vragen over de Coöperatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Webdevelopment: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.