Bekijk de film "Sjee, lijm van Esbeek"
  • Start
  • Park en Schotel Zaterdag 26 sept terugblik op TV

Verkoop VLOHbingoloten in de startblokken

Kunt u ook niet meer wachten om de eerste VLOHbingoloten in huis te halen? Het gaat bijna gebeuren.

Op de zaterdagen 15 en 29 oktober tussen 10:00 en 16:00 uur zijn VLOHmedewerkers en sympathisanten met lotensetjes bij supermarkten in de gemeente en bij Zorgcentrum De Clossenborch te vinden, om het u gemakkelijk te maken. Verder heeft u in Diessen op de vrijdagen 14 en 28 oktober van 14:00 tot 18:00 uur volop mogelijkheden om bingoloten te kopen en in Hilvarenbeek op de zondagen 16 en 30 oktober tussen 12:00 en 16:00 uur. Wees er dan op tijd bij en ga voor prachtige prijzen, want op is op.

Mocht je zèlf de handen uit de mouwen willen steken, dan is vrijwilliger worden bij VLOHradio een prima idee. Wij rekenen op je! 

Aan De Keukentafel met Arnie Craninckx
Jaarverslag 2015
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
zaterdag 26 November 2022
Indien u zich wenst te registreren vul dan aub. de velden voor gebruikersnaam en naam in.

Coöperatie Esbeek wordt gesteund door:

Redactie & Fotografie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor vragen over de Coöperatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Webdevelopment: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.