Bekijk de film "Sjee, lijm van Esbeek"
  • Start
  • Esbeekse Vrouwen Actief verslag Bloemschikavond

Verslag Activiteit Zelfverdediging

Activiteit: Zelfverdediging

De activiteit: zelfverdedigingscursus onder leiding van Nicole van Spaendonk, werd gehouden op vrijdag 19 juni bij Schuttershof.

De belangstellende vrouwen stonden om 20.00 uur klaar om traptechnieken en afweertechnieken te leren.Nicole legde eerst het een en het ander uit. Daarna deed ze perse technieken voor samen met haar sparringpartners: Martje en Maud.Toen konden de vrouwen aan de gang, op de stootkussens. Het begon voorzichtig, maar al snel kwam de “Fanatisme” naar voren. De afweertechnieken werden samen met elkaar geoefend.

Het was weer een geslaagde avond.

De volgende activiteit staat gepland op vrijdag 6 november. Het wordt een gezellige (bingo-)avond (op geheel eigen wijze).Hierover kan je t.z.t. meer lezen en jezelf voor opgeven.

Prettige vakantie allemaal !!! Groetjes José, Nicole, El en Ingrid

Aan de Keukentafel met Lia Ligtvoet
Aan De Keukentafel met Ton Trommelen
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
woensdag 30 November 2022
Indien u zich wenst te registreren vul dan aub. de velden voor gebruikersnaam en naam in.

Coöperatie Esbeek wordt gesteund door:

Redactie & Fotografie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor vragen over de Coöperatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Webdevelopment: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.