Bekijk de film "Sjee, lijm van Esbeek"

VLOOIENMARKT HARMONIE CONCORDIA HILVARENBEEK 19 april

Op zaterdag 18 en zondag 19 april a.s. opent Koninklijke Harmonie Concordia van 1839 voor de 53ste keer tussen 11.00 en 16.00 uur de poorten naar haar overbekende VLOOIEN- EN ANTIEKMARKT..

markt voor de kenner, de liefhebber en de nieuwsgierige bezoeker!

Voor slechts € 2,00 entree (kinderen gratis) kun je jarenlang plezier hebben van iets waar je allang naar op zoek was. Want de markt heeft een uitstekende reputatie. Het aanbod kent een grote variëteit en kwaliteit, waarbij het spel van loven en bieden aardige resultaten kan opleveren.

Bovendien is de markt, waar je geen handelaren achter de kramen tegen zult komen, overzichtelijk ingedeeld in grote kramen. U vindt er de kramen met antiek, met huishoudelijke spullen, met allerlei huis-, tuin-, en keukenspullen, kramen met kleding, tassen en schoenen, met elektro en lampen. Vergeet zeker niet de grote kraam met een groot aanbod van boeken, tijdschriften, platen, videobanden, ceedees, deeveedees en vooral niet de speelgoedkraam. Verzamelaars en snuffelaars kunnen op de Vlooienmarkt in Hilvarenbeek altijd wel iets van hun gading vinden.

En moe van het loven en bieden: breng een bezoek aan café en terras Visser voor een hapje en een drankje. Daarnaast weet de organisatie de bezoeker, zoals ieder jaar, ook nu weer op allerlei manieren te verrassen.
En dit alles voor het goede doel: het muziekonderwijs op de basisscholen in Esbeek, Biest-Houtakker en Hilvarenbeek in de groepen 4, 5 en 6 betaalbaar te houden. Alleen daarmee kan de bloeiende en zeer gevarieerde Hilvarenbeekse muziekcultuur ook voor de toekomst behouden blijven.
Ook kunt voor dit goede doel loten kopen waarmee prachtige prijzen te winnen zijn.
Zaterdag 18 en zondag 19 april, 11.00 – 16.00 uur, parkeerplaats Sportpark De Roodloop, Tilburgseweg, Hilvarenbeek. Entree €2,50 kinderen gratis.

Aan De Keukentafel met Heidy Gerrits-van der Brugg...
Bijeenkomst LANGER ZELFSTANDIG WONEN
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
donderdag 01 December 2022
Indien u zich wenst te registreren vul dan aub. de velden voor gebruikersnaam en naam in.

Coöperatie Esbeek wordt gesteund door:

Redactie & Fotografie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor vragen over de Coöperatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Webdevelopment: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.