Bekijk de film "Sjee, lijm van Esbeek"
  • Start
  • Selamat Datang Esbekenaren!

Vrijdag 16 maart bijeenkomst “Oude en Nieuwe Esbekenaren”

Vrijdag 16 maart bijeenkomst “Oude en Nieuwe Esbekenaren”

De huizenmarkt is ook in Esbeek volop in beweging. Nogal wat huizen veranderen van eigenaar en daardoor vertrekken Esbekenaren naar elders en komen er nieuwe inwoners bij.

Om de nieuwe Esbekenaren welkom te heten is Coöperatie Esbeek afgelopen jaar gestart met de actie “Welkom in Esbeek”.

Deze actie bestaat uit twee gedeelten:

  1. Welkom in Esbeek Tas

Het uitreiken van een welkomst geschenk in de vorm van een gevulde Esbeekse tas aan de nieuwe bewoners. Het vullen van de tas is een groot succes: hij zit vol met belangrijke info en leuke gadgets van Esbeekse organisaties en verenigingen. De eerste 20 tassen zijn door onze dorpsondersteuner Mariet Pulles afgelopen jaar uitgereikt. De ontvangers waren positief verrast en voelden zich al direct welkom in ons dorp.

b2ap3_thumbnail_welkominesbeek-b.jpg

  1. Avond nieuwe inwoners

Een welkom avond voor alle Esbekenaren op vrijdag 16 maart. Op deze avond gaat “oud” en “nieuw” met elkaar kennis maken. Deze avond is informeel en vooral gezellig. We hopen dat zoveel mogelijk Esbekenaren aanwezig zullen zijn om de nieuwe dorpsgenoten welkom te heten. De avond is natuurlijk in Schuttershof en start om 20.30 uur.

We willen hiervan een terugkerend evenement maken, de tassen worden het hele jaar uitgereikt  en in het voorjaar organiseren we een gezamenlijke avond in Schuttershof.

We hopen dat u met zijn allen 16 maart naar Schuttershof komt voor een gezellige avond met:  “Oude en Nieuwe Esbekenaren”

Aan De Keukentafel ex-Esbekenaar Fanny Cattenstart
Stichting Vrienden van Andreas Schotel Uitnodiging
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
woensdag 29 June 2022
Indien u zich wenst te registreren vul dan aub. de velden voor gebruikersnaam en naam in.

Coöperatie Esbeek wordt gesteund door:

Redactie & Fotografie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor vragen over de Coöperatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Webdevelopment: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.