Bekijk de film "Sjee, lijm van Esbeek"
  • Start
  • Foto's Wandelvierdaagse

VRIJWILLIGERS HELPEN IN DE WINTER EEN HANDJE IN SCHUTTERSHOF

Gedurende de wintermaanden november tot en met februari zul je op dinsdag, woensdag en donderdag, overdag in Schuttershof worden ontvangen en geholpen door een vrijwilliger van de coöperatie. Gedurende deze uren (van 10.30 tot 17.00u) zal de keuken alleen op afspraak open zijn.

In het regelmatige overleg tussen het bestuur van Coöperatie Esbeek en onze exploitant van Schuttershof Gerrit van Gerven is besproken hoe we er ook in de toekomst voor kunnen zorgen dat iedereen, zeven dagen in de week ook in de winterperiode, de hele dag terecht kan in Schuttershof. Door met vrijwilligers in de winter gedurende de zeer rustige dagen bij te springen, waarborgen we dat dit ook economisch duurzaam is.


Trouwens: het is voor die vrijwilligers ook heel leuk om te doen! Als je er belangstelling voor hebt geef dit dan door aan Piet Verhoeven (06-52377138).

Aan De Keukentafel met Adrie van de Wouw en Ans Ve...
Aan De Keukentafel met Gijs Geerts
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
zaterdag 26 November 2022
Indien u zich wenst te registreren vul dan aub. de velden voor gebruikersnaam en naam in.

Coöperatie Esbeek wordt gesteund door:

Redactie & Fotografie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor vragen over de Coöperatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Webdevelopment: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.