Horeca

Contactpersoon

Positie:
Dianne Hesselmans, Vinoloog R.V.
Dunsedijk 1b
Esbeek
5085ND
013-5166029
06-13746443
Download gegevens als: vCard

Contactformulier

Send an Email
(optioneel)

Overige gegevens

Open atelier…..sfeerproeven 2011 Graag nodigen wij u uit de sfeer van de feestdagen te komen proeven. U kunt inspiratie op doen voor een sfeervolle afsluiting van het jaar bij Corien Veron Bloemdecoraties. Ook staan er wijnen en port van WIJN&ZO voor u klaar om gekeurd te worden en er zijn verschillende decemberwijngeschenken. U bent van harte welkom in het atelier van Corien Veron aan de Hoogeindsestraat 4 in Esbeek. CORIEN VERON Bloemdecoraties, Hoogeindsestraat 4 Esbeek 013-5169542, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., www.corienveron.nl

Coöperatie Esbeek wordt gesteund door:

Redactie & Fotografie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor vragen over de Coöperatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Webdevelopment: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.