ICT & Vormgeving

Contactpersoon

Positie:
Arno de Lange
Dorpsstraat 20

Esbeek
644248926
644248926
Download gegevens als: vCard

Contactformulier

Send an Email
(optioneel)

Overige gegevens

Ik ben Arno de Lange en woon met Karin al weer 6 jaar in het prachtige Esbeek. Wij wonen hier met veel plezier en hebben al aardig wat mensen uit het dorp leren kennen. Wij genieten van de heerlijke omgeving en wandelen regelmatig in de bossen of maken mooie ritten met de vliegenvangers. Ik werk als fysiotherapeut in een zorginstelling in Veldhoven. Naast deze baan heb ik eventueel nog tijd over om thuis wat mensen te behandelen, daarvoor heb ik ook een praktijkruimte ingericht. Ik sta geregistreerd in het beroepsregister, waardoor mijn behandelingen bij de verzekering kunnen worden gedeclareerd. Door mijn werk in de zorg heb ik mij gespecialiseerd in de oudere medemens. Inmiddels ben ik mij tevens aan het specialiseren in Medical-Taping. een techniek waarmee ik diverse blessures en aandoeningen effectief kan behandelen (voor meer info zie www.fysiotape.nl De praktijkruimte is bij mij aan huis (Dorpsstraat 20), maar als u niet in staat bent naar mij toe te komen is er altijd een mogelijkheid om naar u toe te komen. U kunt telefonisch een afspraak maken op nummer 06-44248926. Het kan zijn dat ik niet meteen in staat ben om de telefoon aan te nemen, maar wanneer u de voicemail inspreekt bel ik u zo spoedig mogelijk terug. Ik hoop dat wij elkaar eens ontmoeten en dat ik iets voor u kan betekenen. Arno de Lange Fysiotherapeut

Coöperatie Esbeek wordt gesteund door:

Redactie & Fotografie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor vragen over de Coöperatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Webdevelopment: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.