Verenigingen & Stichtingen

Contactpersoon

Toneelvereniging "In de Kèkert"
Positie:
Adrie van de Wouw (secretaris)
Heuvelaar 6, 5085 GD
Esbeek
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
013-5169418

Contactformulier

Send an Email
(optioneel)

Overige gegevens

Toneelvereniging "In de Kèkert" is een actieve en enthousiaste groep toneelspelers, die vanaf 1981 hoofdzakelijk in Esbeek voor de jaarlijkse toneeluitvoeringen zorgdraagt. Hoofddoel is natuurlijk om zowel het publiek als onze spelers te vermaken.

In al die jaren hebben we nog niets van onze glans verloren. Vol overgave kruipen de spelers in de huid van de personages, die we neer willen zetten. De regisseurs proberen altijd recht te doen aan de spelers en de schrijver, maar zij kijken sterk naar wat het publiek beleeft. We proberen altijd echt te zijn, met zo nu en dan een klein flardje theater. De club heeft rond de vijftien spelers. Sommigen spelen elk jaar, anderen nemen regelmatig een sabbatical.

Wij willen ervoor zorgen, dat het publiek een onbezorgde avond met veel kijk- en lachplezier beleeft. Wij blijven ons publiek trouw en presenteren ze een klucht of blijspel. Hou ons dus goed in de gaten, want in de weekenden van januari kunt ons op vier of vijf avonden komen bewonderen. U bent van harte welkom!

Coöperatie Esbeek wordt gesteund door:

Redactie & Fotografie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor vragen over de Coöperatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Webdevelopment: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.