Sport

Contactpersoon

Voetbalclub "s.v. Tuldania"
Positie:
Guus Buijlinckx
Lowerik 56, 5085 GL
Esbeek
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
013 5169710

Contactformulier

Send an Email
(optioneel)

Overige gegevens

Wie in Esbeek wil gaan voetballen, komt automatisch terecht bij s.v. Tuldania. Opgericht op 5 maart 1946, is onze vereniging uitgegroeid tot de grootste sportvereniging van Esbeek en tot een bindende factor binnen de Esbeekse gemeenschap.

De thuishaven van onze vereniging is Sportpark den Hondsbosch. Daar worden door de week de trainingen afgewerkt en in het weekend is dit het bruisende hart van het dorp, waar op zaterdag de jeugd zijn wedstrijden speelt en op zondag de senioren. U bent er altijd van harte welkom.

Onze vereniging beschikt momenteel over 5 senioren elftallen waarvan het vaandelteam uitkomt in de 5e klasse van de K.N.V.B. Daarnaast bestaat onze jeugdafdelingen uit een A-jeugd, een B-jeugd, een C-jeugd, een D-pupillen team, twee E-pupillen teams, twee F-pupillen teams en een team met Mini’s.

We zijn trots op al onze vrijwilligers, die er elke week weer voor zorgen dat al onze voetballers het beste in zichzelf naar boven weten te brengen.

Coöperatie Esbeek wordt gesteund door:

Redactie & Fotografie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor vragen over de Coöperatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Webdevelopment: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.