Sport

Contactpersoon

Handboogvereniging "Oefening en Uitspanning 1878"
Positie:
Rob Elberts
schuttersweg 10, 5081 PE
Hilvarenbeek
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
013 5053548

Contactformulier

Send an Email
(optioneel)

Overige gegevens

Handboogschuttersvereniging “Oefening en Uitspanning 1878” is een bloeiende vereniging, waar iedereen naar eigen kunnen en vooral met heel veel plezier het handboogschieten kan beoefenen.  Voor zowel volwassenen als jeugd worden er trainingen gegeven en men kan individueel of per team aan wedstrijden mee doen.

Er wordt in meerdere disciplines geschoten. Zo zien we op onze baan de “bare bows” (traditionele bogen zonder hulpmiddelen), zogenaamde ‘recurve-bogen’ (met vizier en stabilisatoren) als ook ‘compound-bogen’ (bogen met katrollen, vergrotend vizier en stabilisatoren).

Belangstellenden zijn altijd welkom om kennis te komen maken met onze sport. Vanaf 6 jaar kan men al lid worden van onze vereniging. Voor meer informatie kunt u terecht op onze website.

Handboogschuttersvereniging Oefening en Uitspanning 1878 is lid van de Nederlandse Handboog Bond (NHB) en is ingedeeld bij Rayon 2 (zuid-west Nederland), regio 108 (Tilburg e.o.).

Coöperatie Esbeek wordt gesteund door:

Redactie & Fotografie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor vragen over de Coöperatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Webdevelopment: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.