Sport

Contactpersoon

Tennisclub "TCE"
Positie:
Anne-Marie Wijten
Esbeek
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06-27353079

Contactformulier

Send an Email
(optioneel)

Overige gegevens

Tennis Club Esbeek

Onze Tennis Club is opgericht in 1992, alweer een rotsvaste vereniging in de gemeente Esbeek. Tennis is een balsport voor twee spelers (enkelspel) of paren  (dubbelspel), waarbij een tennisbal met een racket over een net en binnen de speelhelft van de tegenstander(s) wordt geslagen, met als doel de bal één keer vaker goed te slaan dan de tegenstander. De sport is conditioneel uitdagend, maar vergt ook concentratie, kracht en tactiek. Voor veel spelers is tennis de ideale sport om van te genieten en om superfit van te worden. 

Tennissen kan op elke leeftijd. Belangrijk is dat je goed les krijgt zodat je de fijne kneepjes van het spel bijgebracht kunnen worden. Daarnaast is het natuurlijk ook belangrijk dat je over het juiste materiaal beschikt.

Als lid van de tennisclub kun je vrijblijvend tennissen of deelnemen aan diverse gezellige toernooien. Er wordt met regelmaat een toernooi georganiseerd voor de leden om ontspannen een balletje te slaan of fanatiek medeleden van de baan te vegen.

Aanmelden als lid

Maak kennis met de tennissport op een vrijblijvende wijze. Wij bieden namelijk           2 verschillende passen. Heb je daarna zin om lid te worden, dan kan dat altijd nog. Heb je nog geen tennisracket, dan lenen we je er eentje.

  • Kennismakingspas:

Met de kennismakingspas heb je de mogelijkheid om kennis te maken met Tennis. Wij delen onze passie voor onze sport graag met jou, daarom mag je 4 weken gratis gebruik maken van onze banen. Natuurlijk hopen wij dat jij, net als wij, je hart verliest aan de sport en lid wordt van onze gezellige club.

  • Introductiepas:

Er is ook een mogelijkheid om als lid van de club te tennissen met familieleden, vrienden of collega’s. Indien deze niet lid zijn van de club hebben wij een introductiepas geïntroduceerd. Een introductiepas is aan te vragen voor € 5,- per dag.

Interesse om eens een potje te tennissen? Neem contact op met Susan Hesselmans voor meer informatie.

Tennisles

Als je lid bent geworden van onze tennisvereniging houdt dat niet automatisch in dat je ook tennisles krijgt. Hiervoor moet je je apart opgeven en voor betalen. Tennisles binnen onze vereniging wordt verzorgd door Eric Jansen.

Jeugdleden

Leuk dat je (misschien) bij onze vereniging komt tennissen!
Met tennissen wordt steeds vroeger begonnen. Er is dan ook geen leeftijdsgrens om lid te worden. De jongste kinderen bij onze club zijn zo rond de zeven jaar. Als je lid wilt worden van onze vereniging kan je je via de mail aanmelden. Misschien ga je voor het eerst beginnen met tennis, misschien heb je al eens eerder getennist. Voor de jeugdleden hebben we een actie:

1 jaar lidmaatschap inclusief 10 tennislessen voor € 50,-.

Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met:

Tennis Club Esbeek

Susan Hesselmans  06-15586546

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Coöperatie Esbeek wordt gesteund door:

Redactie & Fotografie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor vragen over de Coöperatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Webdevelopment: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.