Sport

Contactpersoon

Mountainbikevereniging "MTB Esbeek"
Positie:
Egbert Stellinga
Esbeekseweg 41, 5085 EA
Esbeek
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contactformulier

Send an Email
(optioneel)

Overige gegevens

MTB Esbeek is een vereniging speciaal voor mountainbikers, zowel recreatieven, beginnenden, gevorderden, mannen, vrouwen, jong en oud. MTB Esbeek is opgericht op 9 December 2002.De vereniging heeft tot doel, het in stand houden en bevorderen van de mountainbikesport in al haar facetten, waarbij het uitgangspunt is, dat de sport in een prettige sfeer wordt beoefend. Daarbij respecteren wij natuurlijk de omgeving, de natuur en de veiligheid.Vandaar dat we uitsluitend over de paden rijden, we ons aanpassen aan de toegangsbepalingen van de terreinen en tijdens het uitoefenen van onze sport altijd een helm dragen. We trainen het hele jaar door op dinsdag, woensdag avond en op zaterdag ochtend. Deze training is bedoeld om de conditie te verbeteren. Er wordt rekening gehouden met ieders capaciteit en ambitie. Op zondag wordt het gehele jaar door deelgenomen aan de vele veldtoertochten. Uiteraard geschiedt dit op vrijwillige basis. Verder heeft de vereniging tot doel 2 maal per jaar een toertocht te organiseren. MTB Esbeek streeft ernaar in lengte van jaren van de fantastische natuur rondom Esbeek, die zich bij uitstek leent voor deze combinatie van sport en ontspanning, te kunnen blijven genieten.

Coöperatie Esbeek wordt gesteund door:

Redactie & Fotografie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor vragen over de Coöperatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Webdevelopment: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.