Sport

Contactpersoon

IJsclub De Flaes
Positie:
Joes Vermeer
Esbeek
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contactformulier

Send an Email
(optioneel)

Overige gegevens

“IJsclub De Flaes” werd opgericht in 1933 en is thuis op het prachtige natuurven de Flaes, gelegen op het landgoed “De Utrecht” bij Esbeek. Onze doelstelling is van oudsher het “bevorderen van de ijssport in de ruimste zin van het woord”. 

In november 1998 is de ijsclub officieel een stichting geworden. Weliswaar een stichting zonder leden, maar mét een enthousiast bestuur dat tijdens ijsperiodes een beroep kan doen op een groot aantal vrijwilligers.

IJSPRET!

Voor het ijs is onze club afhankelijk van de natuur. In ijsperiodes worden machinaal banen geprepareerd voor noren-rijders en kleinere banen voor kunstschaatsen, ijshockey en ander ijsplezier. De officiële openstelling is doorgaans in de weekenden. Dan is ook een EHBO-post aanwezig. Op onze website worden evenementen aangekondigd, zoals kortebaanwedstrijden, toertochten, een marathon, toertocht of priksleewedstrijden.

Tijdens de officiële openingstijden verzorgen de gezamenlijke Esbeekse verenigingen de “Koek-en-zopie”-tent en zijn erwtensoep, broodjes, warme worst en warme dranken verkrijgbaar.

Coöperatie Esbeek wordt gesteund door:

Redactie & Fotografie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor vragen over de Coöperatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Webdevelopment: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.