Voorzieningen

Contactpersoon

Dorpsstraat 2, 5085 EG
Esbeek

Overige gegevens

Iedere maandagmiddag komen om 14.00 uur zo'n dertigtal ouderen bij elkaar (je hoeft hiervoor heus geen 70 of 80 te zijn). Eerst wordt er een kopje koffie of thee gedronken en wordt het Esbeekse laatste nieuws uitgebreid van alle kanten besproken. Dan gaan de biljarters naar de biljartzaal en de koersballers (een spel wat is te vergelijken met het populaire jeu des boules, maar dan binnen) naar de ruimte van den Doel om daar hun wedstrijden te spelen. De rikkers en de Jokeraars gaan kaarten en weer anderen spelen een rummikub-letterspel. Nu komen er nog een barak, een vogelpik en een sjoelbak bij. Deze middagen zijn oergezellig. Toch zijn er in Esbeek nog verschillende 60-plussers of gehandicapten die niet weten dat wij een dorpshuiskamer hebben waar je zonder verplichtingen kunt binnenlopen en meespelen. Het koersbal is iets nieuws voor Esbeek, het is z

Coöperatie Esbeek wordt gesteund door:

Redactie & Fotografie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor vragen over de Coöperatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Webdevelopment: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.