Dorpsondersteuner

Contactpersoon

De Dorpsondersteuner
Positie:
Mariet Pulles, dorpsondersteuner
Heuvelaar 6, 5085 GD
Esbeek
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
013 516 9438
06-22 394 966

Contactformulier

Send an Email
(optioneel)

Overige gegevens

Als dorpsondersteuner verbind ik vraag met aanbod op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Vaak zullen dat heel concrete dingen zijn (zoals hulp in huis, tuin of concrete zorg), maar het kunnen ook minder uitgesproken zaken zijn zoals eenzaamheid, moeilijker bespreekbare problemen. 

Ik werk laagdrempelig, wat wil zeggen dat je gemakkelijk naar mij toe kunt stappen (aanspreken, bellen, mailen, etc.) waarna we samen een antwoord zoeken. Ik ben er voor ALLE mensen uit Esbeek, van jong tot oud! Weet je niet zeker of een vraag bij me thuis hoort, stel hem dan toch. Ik kijk dan of we het samen op kunnen lossen of ik verwijs je verder indien nodig. Als dorpsondersteuner heb ik als dat nodig is korte lijnen met de professionele zorgverleners zoals WMO, gemeente, thuiszorg, maatschappelijk werk, MEE, hulpverleners voor jongeren, school, etc.

We willen graag dat mensen blijven “meedoen”, dat we elkaar helpen, steunen en in gesprek blijven. Ik wil daar een belangrijke schakel in zijn; een aanspreekpunt, een vertrouwenspersoon, een vraagbaak, noem maar op. Ik heb een geheimhoudingsplicht en anderen zullen dus NOOIT van mij iets horen over een ander. Uw verhaal of hulpvraag is bij mij veilig.

Coöperatie Esbeek wordt gesteund door:

Redactie & Fotografie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor vragen over de Coöperatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Webdevelopment: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.