Bekijk de film "Sjee, lijm van Esbeek"

Werkzaamheden Esbeekseweg 21 t/m 25 oktober 2019

Wat gebeurt er? 

Maandag 21 oktober starten wij met werkzaamheden op de Esbeekseweg. In deze periode zijn de rijbaan en de fietspaden volledig afgesloten voor verkeer. De percelen van de direct aanwonenden blijven tijdens de werkzaamheden bereikbaar. Het doorgaande verkeer wordt omgeleid.

We leggen op drie locaties een uitwijkstrook aan. Op deze locaties buigen we het fietspad uit en maken hierdoor de rijbaan breder. Ter hoogte van de verbreding blijft een haag tussen de rijbaan en het fietspad aanwezig.

De werkzaamheden duren tot en met vrijdag 25 oktober. Meer informatie over de omleiding en over de werkzaamheden vindt u onderaan deze pagina.

Vragen?
Neem bij vragen contact op met Mark van Roij van team openbare werken. Hij is bereikbaar op maandag t/m vrijdag via telefoonnummer (013) 505 83 00 of via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

https://www.hilvarenbeek.nl/voor-bewoners/werkzaamheden-en-verkeersmaatregelen_3195/item/werkzaamheden-esbeekseweg_23539.html

Schoonmaker m/v Hondsbosch gezocht
De Dorpsondersteuner is een blijvertje
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
zaterdag 21 May 2022
Indien u zich wenst te registreren vul dan aub. de velden voor gebruikersnaam en naam in.

Coöperatie Esbeek wordt gesteund door:

Redactie & Fotografie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor vragen over de Coöperatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Webdevelopment: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.