Concept plan Landgoed de Utrecht

aug 6, 2023 | Coöperatie, Cultuur, Dorpsnieuws

Na de Algemene Leden Vergadering van de Coöperatie Esbeek kwam de nieuwe rentmeester van Landgoed Utrecht, Raymond Gennissen van ASR kennismaken. Sinds afgelopen januari heeft Raymond het rentmeesterschap van landgoed de Utrecht overgenomen. Dat was een lang gekoesterde wens van hem.

In zijn praatje heeft hij ons meegenomen in zijn ideeën over mogelijke nieuwe ontwikkelingen voor het landgoed. Allereerst met het ontwikkelen van een nieuw logo! De bedoeling hierachter is dat het landgoed veel zichtbaarder gaat worden in het landschap via een eigen identiteit.

Daarnaast had Raymond nog een hoop andere ideeën. Aan de hand van een praatplaat vertelde hij over de verschillende plannen. Met hierbij de nadrukkelijke opmerking dat alles concept is en alleen de denkrichtingen weergeeft die hij voor het landgoed heeft. Raymond heeft inmiddels zijn praatplaat met ons gedeeld. En die kun je hier downloaden.

Iedereen die goede ideeën heeft voor initiatieven in en rondom het landgoed, of die graag met hem in gesprek wil over de ideeën die nu op tafel liggen kunnen contact opnemen met Raymond. Contact informatie is te vinden op de website van Landgoed de Utrecht.

 

 

 

 

 

Coöperatie Esbeek wordt gesteund door

Rural Alliances
Interreg
Prins Bernhard Cultuurfonds
Coöperatie Esbeek

Concept &  webdesign : Pulles Media Design