De Hilvarenbeekse artiest Kat Lumen uit Spanje brengt Nederlandse videoclip uit over verbinding

Op 30 november brengt de Brabantse zangeres en componiste Kat Lumen uit Madrid haar derde videoclip uit, ditmaal van het Nederlandse nummer “Nu wij” over verbinding. Het lied gaat over contact met anderen: magische ontmoetingen, betoverende intimiteit, diepe connectie, of het nu op emotioneel, intellectueel of lichamelijk gebied is.

Op een moment van confrontatie, geweld en conflict in de wereld, roept Kateleine van der Maas (haar echte naam) op tot connectie met anderen, en het is haar om het even waar die geboren zijn. De productie zelf is al een voorbeeld van de samenwerking en verstandhouding die ze nastreeft. De clip van deze Nederlandse uit Madrid is geregisseerd door de Franse filmmaker Tamara André, de danseres is de Catalaanse Marta Ribas, de producer van de muziek is de Spaanse Mauri Corretjé, de losse woorden in het nummer zijn ingesproken door de Chileense Gabriela Salamanca en de film is opgenomen in het natuurgebied Delta de l´Ebre, ten zuiden van Tarragona (in Catalonië).

We zien twee vrouwen in een onwerkelijk fraaie omgeving die elkaar ontmoeten, in contact treden en wiens wegen zich weer scheiden: een ode aan ontmoetingen die ons verrijken.

Kat Lumen schrijft haar eigen muziek, en speelt en zingt het ook zelf, in zeven talen: Engels, Spaans, Nederlands, Frans, Italiaans, en onlangs ook in het Portugees en zelfs in het Baskisch. Met behulp van haar accordeon, piano, fluit en betoverende stem deelt ze haar vreugde en innerlijke dans met het publiek. Op 1 juni bracht ze haar eerste EP uit met vijf zelfgeschreven liedjes, waaronder “Nu wij”.


“Nu wij” Videoclip (YouTube): https://www.youtube.com/watch?v=g5XsnynjrVA
Instagram: @kat_lumen https://www.instagram.com/kat_lumen/
Spotify: https://open.spotify.com/artist/0jvd8XTeuEYYcbRkQYQdAD
Website: https://katlumen.com

Coöperatie Esbeek wordt gesteund door

Rural Alliances
Interreg
Prins Bernhard Cultuurfonds
Coöperatie Esbeek

Concept &  webdesign : Pulles Media Design