Gastvrouw of gastheer in je eigen café

jan 6, 2024 | Alle categorieën

                                 Iets voor jou?

Er is in ons dorpscafé Schuttershof heel veel bedrijvigheid. Voor mensen uit Esbeek is het een echte ontmoetingsplaats: met vrienden, met je wandel- of fietsclub, voor een vergadering, om even wat te eten, naar toneel, samen feest vieren enz. Het is een echt multifunctioneel dorpshuis. Ook veel bezoekers van buiten Esbeek weten Schuttershof goed te vinden. Door een team van enthousiaste medewerkers met ook veel jongeren uit het dorp wordt iedereen op zijn of haar wenken bediend.

Om te zorgen dat we ons dorpshuis, inclusief museum, elke dag vanaf half elf  ‘s – morgens open kunnen houden is het noodzakelijk dat er naast onze medewerkers een groepje enthousiaste gastvrouwen/gastheren als vrijwilliger beschikbaar is. Op de rustige momenten van de week kan een vrijwilliger enkele uren worden ingezet. Dit is vooral nodig in de maanden oktober t/m maart meestal in de voormiddagen door de week.

Als je belangstelling hebt om hieraan een bijdrage te leveren, laat het dan weten. Ook zeker voor nieuwe inwoners van Esbeek is dit een mooie manier om in ons dorp contacten te leggen.

Nadere informatie en aanmelden bij: Piet Verhoeven tel 06-52377138 of email: info@verhoevenrouge.nl

Met vriendelijke groeten,

Namens Bestuur Coöperatie Esbeek

Han Bolijn, voorzitter.

Coöperatie Esbeek wordt gesteund door

Rural Alliances
Interreg
Prins Bernhard Cultuurfonds
Coöperatie Esbeek

Concept &  webdesign : Pulles Media Design