Toekomstig wonen begint nu!

CAMPAGNE WONEN – UITNODIGING 4E AVOND OP 6 JULI 2023

In maart zijn Senioren Netwerk Hilvarenbeek en Diessen een grote campagne gestart: Tijdens de eerste bijeenkomst over ‘Toekomstig wonen begint nu’ zijn de aanwezigen bewust gemaakt van de problemen die op de senioren afkomen op het gebied van Wonen, Zorg en Welzijn. Tijdens de tweede bijeenkomst ‘Hoe ziet toekomstig wonen er uit’ werd informatie gegeven over wonen en woonvormen. In de derde bijeenkomst ‘De toekomst van de zorg is thuis’ ging het over zorg en welzijn.

Alle 3 avonden waren zeer succesvol en werden druk bezocht.

Tijdens de vierde bijeenkomst ‘De rol van de Gemeente’ op donderdagavond 6 juli 2023 zal nader worden ingegaan op wat de Gemeente doet en vooral wil gaan doen op het gebied van Wonen, Zorg en Welzijn voor senioren. Zij zullen dan ook vragen van de deelnemers beantwoorden.

Deze bijeenkomst is voor ALLE senioren in de gemeente Hilvarenbeek. We willen benadrukken dat ook de jongere senioren (50+) en mantelzorgers van harte welkom zijn. Het gaat tenslotte ook om hun toekomst. De toegang is gratis en u kunt zich opgeven door bij voorkeur een mail te sturen naar

bestuur@kbo-hilvarenbeek.nl of eventueel te bellen naar 06-53933572.

Welkom op donderdagavond 6 juli in de theaterzaal van Elckerlyc te Hilvarenbeek; zaal open 19.00 uur, aanvang 19.30 uur.

Coöperatie Esbeek wordt gesteund door

Rural Alliances
Interreg
Prins Bernhard Cultuurfonds
Coöperatie Esbeek

Concept &  webdesign : Pulles Media Design